Wegtransport

Vrachtvervoer door heel Europa

Van een enkele pallet tot een volle container, van een eenmalige opdracht tot projectmatig vrachtvervoer, van regulier transport tot speciaal transport en zelfs spoedtransport: bij Metin Logistics kunt u rekenen op betrouwbaar transport over de weg. Dagelijks rijden ruim 25 vrachtwagens van ons met allerlei mogelijke vrachten door heel Europa. Ook speciaal transport en geconditioneerd (koel)transport behoren tot de mogelijkheden. Wat u ook wilt vervoeren, uw goederen komen veilig en op de afgesproken tijd op de plek van bestemming.

Spoedtransport

Naast regulier transport is spoedtransport één van onze specialiteiten. Dit doen wij zowel gekoeld als niet gekoeld, van -25 °C tot + 25 °C. Bloemen en planten, maar ook voedingsmiddelen zoals verse groenten en vlees: met Metin Logistics kunnen uw goederen in no time overal in Europa geleverd worden.

Een modern wagenpark

Door uitsluitend de weg op te gaan met goed onderhouden Euro6-trucks garanderen wij de veiligheid van onze mensen en uw vracht. Verder zijn al onze chauffeurs goed opgeleid en klantgericht. Zo is Metin Logistics uw visitekaartje op de weg en bij uw klanten.

In Metin Logistics vindt u dé partner aan wie u uw logistieke vraagstuk kunt uitbesteden.